Nagy bejelentést tett Kálmán Olga – kezdhet rettegni a Fidesz


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.3K

Sokan találgatták, hogy vajon hová tűnhetett a népszerű televíziós személyiség az előválasztás után.

Ismert, hogy Kálmán Olga a DK főpolgármester jelöltje volt az előválasztáson. Bár a televíziós személyiség alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben azt gondolom eldőlt, hogy neki a pályája a politika, mert a küzdelembe való belépésével már nincs visszaút a közéleti újságírás felé. De ez így is van jól.Az előválasztás után gratulált a győztes Karácsony Gergelynek, azonban azóta nem hallottunk Olgáról. Éppen ez szúrt szemet az Index újságírójának is, aki megkereste Kálmánt.

Az újságíró először a Demokratikus Koalíció sajtóirodáját kereste meg azzal a kérdéssel, hogy az előválasztás vége óta miért nem hallottunk semmit Kálmán Olgáról.

A DK úgy reagált a megkeresésre, hogy “Ezen kérdéseivel kérem, keresse meg Kálmán Olgát.”

Így hát az Index megkereste közvetlenül Kálmán Olgát, aki bejelentette:

Ősztől, amint újra felpörög a politika, garantáltan mindent meg fogok tenni azért, hogy ez egy élhetőbb és szabadabb ország legyen

Így tehát bizonyos, hogy az őszi hadjáratban Kálmán Olga is erősíteni fogja azt a csapatot, amelyik megmérkőzik Tarlós Istvánnal. Nem lennénk a Fidesz helyében.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.3K
  • 2.3K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük