Nagy bejelentést tett Kálmán Olga – kezdhet rettegni a Fidesz


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Sokan találgatták, hogy vajon hová tűnhetett a népszerű televíziós személyiség az előválasztás után.

Ismert, hogy Kálmán Olga a DK főpolgármester jelöltje volt az előválasztáson. Bár a televíziós személyiség alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben azt gondolom eldőlt, hogy neki a pályája a politika, mert a küzdelembe való belépésével már nincs visszaút a közéleti újságírás felé. De ez így is van jól.

Az előválasztás után gratulált a győztes Karácsony Gergelynek, azonban azóta nem hallottunk Olgáról. Éppen ez szúrt szemet az Index újságírójának is, aki megkereste Kálmánt.

Az újságíró először a Demokratikus Koalíció sajtóirodáját kereste meg azzal a kérdéssel, hogy az előválasztás vége óta miért nem hallottunk semmit Kálmán Olgáról.

A DK úgy reagált a megkeresésre, hogy “Ezen kérdéseivel kérem, keresse meg Kálmán Olgát.”

Így hát az Index megkereste közvetlenül Kálmán Olgát, aki bejelentette:

Ősztől, amint újra felpörög a politika, garantáltan mindent meg fogok tenni azért, hogy ez egy élhetőbb és szabadabb ország legyen

Így tehát bizonyos, hogy az őszi hadjáratban Kálmán Olga is erősíteni fogja azt a csapatot, amelyik megmérkőzik Tarlós Istvánnal. Nem lennénk a Fidesz helyében.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük