Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha ma csak egyvalamit akarsz elolvasni ez legyen az.

Homonnay Gergely és macskája Erzsi, nem ismeretlen az ellenzéki oldalon. Az elnökasszony és gazdája most megint kicsapták a biztosítékot a jobboldalon.

Már felvezetőjében is kemény az a poszt, amit megosztott. Mint “cicája írja”:

Akinek nem lett elege a homoszexuális propagandából mára (lásd az előző posztomat), olvassa el ezt is. Csak saját felelősségre! Ha fideszes nyugdíjas asszony vagy, és elolvasod, migráncs négerek fognak megsz@xuálni (nem)!

Puszi, Erzsi!

Mint blogbejegyzésében írja a DK közeli publicista:

A Szigeten az utolsó órákban a legtöbb kajapia árusító helyen hiánycikké vált a cukormentes Coca Cola.

Én is hoztam haza kettőt a szivárványosból. Emlékbe egyet “a volt feleségemnek”, egyet meg magamnak.


– Ez egy olyan rendes asszony, hogy még a válásuk után is vigyáz a macskára – mesélt korábban Mónikáról az erkélyem alatt a postásnak egy lakó a házból, miközben én felettük cigiztem és kávéztam, és ettől a mondattól majdnem félrenyeltem a kávét.


A Sziget utolsó óráiban a vihart vártuk, de csak kis eső jött. Én a két #zérócukorkólámmal araszoltam a híd felé, ami elválasztja a szabadság szigetét az országtól. Tök szánalmasnak tartottam, hogy viszem haza a szivárványos kólát ereklyeként.

Mert nekünk meg kellett elégedni azzal, hogy csak a Szigeten árulták az ilyen csomagolású kólát, Európában többnyire mindenütt. Az emberek mosolyogtak, ha véletlenül egymásnak ütköztek, a kerekesszékest maguk elé engedték, és senki nem lepődött meg azon, ha két pasi vagy két csaj kéz a kézben ment előttük – sőt azon sem lepődött meg senki, ha a Szigeten egynemű párokat láttak csókolózni.


Aztán felszálltunk a HÉV-re, a Margithíd budai hídfőjénél még le, és két srác még mindig fogta egymás kezét. Előttem mentek pár méterrel. Majd feljöttünk az aluljáróból, és pár lépést sem tettünk, amikor hallom, hogy “mocskos buzik”. Nem hangosan tolták bele az arcukba, nem mert a gyökér konfrontálódni, de a gyűlöletet érezte mindenki, aki magyarul ért, beszél és álmodik.


Ez a két srác valszeg már hazament egy olyan országba, ami Magyarországnál sokkal élhetőbb hely. Ami nem szürke, ahol nem lépnek át az emberek a másikon, ahol nem ugranak egymás torkának minden kis szar miatt, mert már annyira frusztráltak, hogy nem bírják kezelni az agressziót.

De mi itt maradunk ebben az országban, és tűrjük, hogy a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a Parlament fideszes elnöke, és sok más kormánypárti politkus nap mint nap gyűlöletre uszít.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: