Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztőnek tartom, hogy a gyűlölet és az intolerancia ül tort az országon és annak fővárosában, ami elvileg egy világváros.

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy fiatal lányt támadtak megy egy nyilvános rendezvényen csak azért, mert szivárvány színű táskát viselt (részletekért ide kattints), most pedig egy fiatal férfit és áldott állapotban lévő feleségét támadták meg Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontja előtt a – beszéljünk nyíltan – félőrült nácik.

Most változástatás nélkül közöljük az áldozat leírását a történtéről:

Rézműves Dániel

Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet.

Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk:

“Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!” 

Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.
Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden…

Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? …

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Magyarország nagyon rossz útra tévedt.
A félelmekben nincs szabadság. – írja facebookon Rézműves Dániel aki egyébként a PPKE BTK Politológia Tanszékén végzett, valamint a mostani önkormányzati választásokon a DK polgármesterjelöltjeként indul Hodászon.

Kérjük segítsen egy megosztással megállítani ezt a gyűlöletet. Hisszük a BalraMagyar szerkesztőségében, hogy ha egyre többet és egyre nyíltabban beszélünk az effajta esztelen támadásokról, akkor gátat szabhatunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: