Varázsütésre esett szét a miskolci Fidesz, nagy a pánik a pártban, a vezetőség is úton


Orbán Viktor és Kriza Ákos miskolci polgármester (Fotó: Botos Tamás)
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Dr. Kriza Ákos polgármester ezekben a percekben jelentette be, nem indul az őszi önkormányzati választáson.

A dolog érdekessége, hogy éppen a Veres Pál polgármester-jelöltségét megerősítő szövetség bejelentése, és annak programját bemutató sajtótájékoztató utánra időzítették Kriza Ákos visszaléptetését. Városházi információink szerint teljes a zűrzavar, a pánik a miskolci önkormányzatnál, nem véletlen, hogy Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke is Miskolcra utazott, és részt vett azon a sajtótájékoztatón, amin a jelenlegi polgármester bejelentette visszalépését.

A boon.hu információi szerint Kriza Ákos jelezte: dr. Alakszai Zoltánt javasolta a párt vezetésének maga helyett. Azt azért érdemes tudni, hogy a jelenleg jegyzőként tevékenykedő fiatalember egy szürke hivatalnok, de nevezhetjük jogtechnikusnak is.Nos, a visszalépés okáról nem beszéltek a sajtótájékoztatón, de úgy tűnik, a miskolci Fideszben némi zavar keletkezett, amikor kiderült, egy erős miskolci, Veres Pál száll ringbe Kriza Ákossal szemben.

Forrás: borsod24.com

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük