Gyurcsány Ferenc, 2018 Karácsony
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Teljesítményben szánalmas…

Soha nem fociztam túl jól. Nézőként, szurkolóként meg soha nem kötött le igazán a játék. Csak felszínesen követem a magyar bajnokságot, bár a legutóbbi EB-n én is a tv előtt ültem, és persze mindig megnézem a nagy tornák izgalmasnak ígérkező meccseit.
Szóval bevallom, nem vagyok valami nagy szakértő.

De azért azt látom, hogy miközben számolatlanul önti a pénzt a fociba Orbán kormánya, most éppen az egyik legjobb magyar csapatot, a Fehérvárt ejtette ki a svájci másodosztályban szereplő lichtensteini Vaduz. És a selejtező körben kiesett még a Debrecen és a Honvéd is.

Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei. Nagyotmondásban jeles, teljesítményben szánalmas.
Ahogy bukik európai politikája, hiszen a szégyenpadon ül, a magyar nagyságról szőtt álmai, miközben romokban az oktatás, a tudományos-, művészeti élet szabadsága, az egészségügy.
Csúnya vége lesz ennek.
Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel. – Írta Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán.

 


Mi már csak Hofit tudjuk idézni a fentiekkel kapcsolatban: Figyelj, haver! Kis focistám! Az új stadiontól megjavul a foci? Ja.. Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami sz…r? Hofi.

Gyurcsány Ferenc / BalraMagyar

 

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: