Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hétvégén felvonulás Orbán gyűlöletkeltése és a lakájmédia gyalázkodása miatt a mozgássérültek

Egy ideális világban nem tűnne fel, ha egy plakáton mi innánk az üdítőt, ennénk a hamburgert, örülnénk a nyugdíj biztosításunknak vagy egy utazásnak. Egy ideális világban nem egy üdítővel próbálnának minket eladni. Egy ideális világban azért szerepelnénk a plakátokon, mert mi is ugyanígy itt vagyunk, eszünk, iszunk, öltözködünk, közlekedünk, mint bárki más, abban az ideális világban legalábbis ugyanúgy megtehetnénk mindezeket, mint a többiek.

Egy pár órára mutassuk meg, hogy milyen is lenne ez a világ. Vonuljunk fel közösen és szerepeljünk egy képen. Mindenféle ember, akiket „csupán” egy dolog köt össze: egymás tisztelete.
Tarts velünk vasárnap délután! Vonuljunk együtt: mozgássérültek és épek, bármiféle kapcsolatban élők és szerelmet érzők, bárki, aki kirekesztettnek érzi magát és mindenki, aki elfogadja, hogy sokfélék vagyunk.
Forduljunk egymás felé, tartsunk össze, így vagyunk képesek cselekedni.

// A részletes programot hamarosan közöljük. // – olvasható az esemény leírásánál.

// Útvonal //
Clark Ádám tér – Lánchíd- Széchenyi tér- József Attila utca-Sas utca- Szent István tér

Szolidaritási séta – menjünk együtt! // Solidarity walk

For English please scroll down.// Egy ideális világban nem tűnne fel, ha egy plakáton mi innánk az üdítőt, ennénk a hamburgert, örülnénk a nyugdíjbiztosításunknak vagy egy utazásnak. Egy ideális…

 

Az esemény vasárnap, 16:00 órakor kezdődik!

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: