Friss! Hétvégén felvonulás Orbán gyűlöletkeltése és a lakájmédia gyalázkodása miatt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 288

Hétvégén felvonulás Orbán gyűlöletkeltése és a lakájmédia gyalázkodása miatt a mozgássérültek

Egy ideális világban nem tűnne fel, ha egy plakáton mi innánk az üdítőt, ennénk a hamburgert, örülnénk a nyugdíj biztosításunknak vagy egy utazásnak. Egy ideális világban nem egy üdítővel próbálnának minket eladni. Egy ideális világban azért szerepelnénk a plakátokon, mert mi is ugyanígy itt vagyunk, eszünk, iszunk, öltözködünk, közlekedünk, mint bárki más, abban az ideális világban legalábbis ugyanúgy megtehetnénk mindezeket, mint a többiek.

Egy pár órára mutassuk meg, hogy milyen is lenne ez a világ. Vonuljunk fel közösen és szerepeljünk egy képen. Mindenféle ember, akiket „csupán” egy dolog köt össze: egymás tisztelete.
Tarts velünk vasárnap délután! Vonuljunk együtt: mozgássérültek és épek, bármiféle kapcsolatban élők és szerelmet érzők, bárki, aki kirekesztettnek érzi magát és mindenki, aki elfogadja, hogy sokfélék vagyunk.
Forduljunk egymás felé, tartsunk össze, így vagyunk képesek cselekedni.// A részletes programot hamarosan közöljük. // – olvasható az esemény leírásánál.

// Útvonal //
Clark Ádám tér – Lánchíd- Széchenyi tér- József Attila utca-Sas utca- Szent István tér

Szolidaritási séta – menjünk együtt! // Solidarity walk

Event by Anett Csordás and 3 others on Sunday, August 11 2019 with 1.5K people interested and 170 people going.

 

Az esemény vasárnap, 16:00 órakor kezdődik!
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 288
  • 288
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük