A szoci nagyágyúnál, Molnár Gyulánál betelt a pohár! Elege lett abból, hogy az egész ország egy trágyadomb, egyes városok esetében szó szerint


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Molnár Gyula az asztalra csapott! Elege lett abból, hogy az egész ország egy trágyadomb, egyes városok esetében szó szerint

Fél éve már kaptunk egy kis bemutatót arról, hogy milyen, amikor nem működik az egyik alapvető közszolgáltatás: a szemétszállítás. Felelőtlen és hozzá nem értő emberek központosítással, forráskivonással az egész szemétszállítási rendszert tönkretették. – írja Molnár Gyula a közösségi oldalán.

Érdemi lépés azóta sem történt, csak a vezetőséget cserélték le, de a kukaholding változatlan maradt. Ezért nyújtottam be a törvényjavaslatot a hulladékgazdálkodási rendszer problémáinak azonnali megoldásáról:
https://www.parlament.hu/irom41/06477/06477.pdf 


Forrás: Molnár Gyula közösségi oldala

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük