A DK igen erőset lépett, hadat üzent a kormánynak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 522

DK: Októbertől felszámoljuk a tarthatatlan állapotokat!

DK: Hónapokon át váratják az újbudai betegeket – Októbertől felszámoljuk a tarthatatlan állapotokat! – áll a Demokratikus Koalíció friss közleményében.

Fél évet kell várni egy újbudai szakrendelőben az ultrahangvizsgálatra. Időpontot nem adnak, csak várólistára teszik a betegeket, akik nagyjából fél év alatt kerülnek sorra. A fenntartó önkormányzattól pedig hiába vár a rendelőintézet segítséget.A Demokratikus Koalíció szerint tarthatatlan, hogy egy ultrahangvizsgálatra már többet kell várni, mint egy műtétre. Lehet, hogy az önkormányzat jelenlegi vezetése büszkén hivatkozik arra, hogy száz millió forintot adtak a kerületben korszerű orvosi műszerekre, de nincs szakember, aki kezelje ezeket, és az önkormányzat szemmel láthatóan nem is óhajt ezzel foglalkozni.

Mi, európai magyarok októbertől felszámoljuk a kerületi egészségügyben uralkodó kaotikus állapotokat. Az újbudai betegek is megérdemlik az európai színvonalú egészségügyet! Minden betegnek jár a pontos, szakszerű ellátás, a rendszeres szűrés anélkül, hogy erre hónapokig kellene várnia.

Dr. László Imre
a DK országgyűlési képviselője, egészségügyi szakpolitikusa, az ellenzék közös újbudai polgármester-jelöltje

Forrás: MTI OS

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 522
  • 522
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük