Vágó István
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legyen már neve a gyereknek, ha már annyiszor idézik őt.

Az HírTV nagyszájú megmondóembere a Coca-Cola egyenlőségpárti plakátjaira reagált úgy, hogy:

Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt akadálymentesített feljárókat építünk nekik, ahol csak lehet.

Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más. Ha pedig a tolószékesek elkezdenék eltördelni a gyerekeink hátgerincét, hogy ők is tolószékesként éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna.

Vágó István ezekre a mondatokra reagált az alábbi módon:

Ő Vésey Kovács László a PestiSrácoktól, pólóján büszkén hirdeti, hogy ő egy igazi HFF (Hetero Fehér Férfi).

“Ilyen kövér, szemüveges embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni, miközben nem gyűlöljük a kövér szemüvegeseket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt fogyókúrás recepteket és szemorvost ajánlunk nekik, ahol csak lehet.

Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket.

De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy kövéren és szemüvegesen élni ugyanolyan természetes, mint daliás testtel, éles látással, és nem rosszabb, csak más.”

A gerinctörős mondatát átfordítva a saját esetére már nem is merem leírni, mert megint letilt a FB.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: