Gyűrűzik a Coca-Cola botrány – Ujhelyi is beszállt, őrjöngenek a lakájmédiánál


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Pestisrácokat sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni

“Pestisrácokat sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a Pestisrácokat, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt meghallgatjuk őket, ahol csak lehet.

Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy a Pestisrácok újságírójának lenni ugyanolyan természetes, mint gondolkodó embernek és nem rosszabb, csak más.Ha pedig a Pestisrácok elkezdenének agyátültetést végrehajtani a gyerekeinken, hogy ők is Pestisrácok-tudattal éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna…” -írja Ujhellyi István.
#értiakiérti #addtovább

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük