Előkerült egy fotó az Orbán s@ggét nyaló Nagy Feróról, amiért Orbán nagyon ideges lesz


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Néha két nagyfröccs mellett érdemes lenne megnézni ki mellett is áll az ember.

A nagy Fideszes ikon Nagy Feró a “Nemzet csótánya” igen szívesen pózol Fidesz rendezvényeken. Hiába, amilyen az értelmisége olyan maga a párt is. Annak az oldalnak úgy néz ki a borgőz és a ripacskodás kell.

A “lázadó” Feró olyan elhíresült mondataival asszisztáltál a mostani rendszerhez, mint amikor a magyar egészségügy világszínvonaláról beszélt:

 “Aki még egyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom, nyakonvágom”

De előszeretettel szelfizget Orbán Viktorral is:

A mi nemzeti celebünk azonban Orbán mellett egy olyan fotón is feszít, ami után nem biztos, hogy másik Orbán-szelfi is fog még készülni.

Sikerült egy O1G pólós “rajongóval is képet készítenie. Azt hiszem ezért nagyon nem fogják megdicsérni a szolgalelkű rocksztárt.

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük