Megbocsáthatatlan tarpaj bunkó volt megint Orbán – sikerül mindenhol lejáratnia minket


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Már megszokhattuk, hogy a magyar miniszterelnök jól boldogul ha a felcsúti lelátón kell a szotyolát köpködnie, de bárhol, ahol viselkedni kellene, na ott nem képes.

A tragikus, hogy ez az ember képvisel minket külföldön. Vele azonosítják a magyarokat. Hisz’ mégiscsak vezetőjüknek választották meg. Nem csak a diplomáciának, de a mindennapi életnek is megvannak a viselkedési szabályai, amelyeket Orbán vélhetőleg sosem tudott elsajátítani.

A miniszterelnök találkozott kézcsókkal kívánta köszönteni az Európai Parlamentben Ursula von der Leyent , de az Európai Bizottság elnöke egy határozott mozdulattal lefele húzta eleve rendes kézfogásra nyújtott kezét, jelezte, hogy nem kér belőle. Mert egész egyszerűen nem illik.

Von der Leyen ott és azon a találkozón nem női, hanem európai vezető politikusi minőségében volt ott. Kézcsókkal esetleg a Szent Atyát a jobboldal által “demens migránnsimogató vénembernek” titulált Ferenc pápát illendő köszönteni.

Ennek ellenére Orbán annyira alfahím, egy férfiállat, hogy minden körülmények között ragaszkodik  a kézcsókhoz a nőkkel való találkozáskor Orbán Viktor.

Néhány éve például Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének próbált kezet csókolni, ami Indiában súlyos bűn, a politikus nem is hagyta neki.

Akkor sem jobb a helyzet, ha kénytelen-kelletlen elfogadják a kézcsókot, ebben az esetben ugyanis nem bűn vagy otrombaság, csak diplomáciai hiba. A kézcsókkal ugyanis tárgyalópartnere női mivoltát hangsúlyozza, nem pedig a partneri viszonyt.

“Amikor egy hölgy kezet nyújt neked, de te mégis kézcsókra rántod a kezét, ám a k&rva dossziédat el nem engednéd, közben vigyorogsz, mert még mindig nem tudsz viselkedni egy nemzetközi fórumon sem” – írják az esetről.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük