Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) az MTI-hez eljuttatott közleményében rántotta le a leplet a kormányzat újabb szemét húzásáról.

Harangozó Tamás a párt frakcióvezető-helyettese közleményében arról ír, hogy a magyar állam történetének legdrágább autóbeszerzése zajlik, miközben lapít a Pénzügyminisztérium.

Mint a politikus írja: “Az Orbán-kormány csillagászati összeget, 82 milliárd forintot akar elkölteni új gépkocsik vásárlására. Ezzel kapcsolatban érdeklődtem Pénzügyminisztériumnál, sajnos sikertelenül.”

Mint fogalmaznak, ha a 82 milliárd forint közpénzből megfelelő számú mentő- és tűzoltóautót vesznek, akkor azt mondom: éppen ideje!
Ha viszont tízezer új közép és felsőkategóriás személygépkocsira, terepjáróra akarnak ennyi pénzt elkölteni, az elfogadhatatlan.

A politikus bejelentette, hogy mindezért megismétlem írásbeli kérdésemet és nyomatékosan kérem Varga Mihály miniszter urat, hogy küldje meg részemre vagy tegye közkinccsé a birtokában lévő terveket, pontos számokat, adatokat, típusbontással együtt.

Mivel a Népszava információi szerint, a Pénzügyminisztérium 2019. augusztus 6-ig várja az ajánlatokat, biztos vagyok benne, hogy a részletes tájékoztatásnak nem lesz akadálya.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: