Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csak néhány pont, de pont elég!

1. Meg kell akadályozni , hogy a Fidesz tovább folytassa a migráció támogatását letelepedési kötvényekkel , a magyar adófizetők pénzét erre felhasználva ,,!

2. Egyetlen nép sem kötelezhető arra , hogy akarata ellenére ismét a Fidesz győzzön -> Jelentkezz Szavazóköri delegáltnak !!

3. Ne engedjék , hogy O.V. a környező országokból érvényes magyar iratok nélkül , szavazókat hozzon Magyarország határain belülre!

4. Szüntessék meg a buszoztatást és a fiktív lakcímre történő bejelentést , a szavazatok pénzben történő megvásárlását , amennyiben mégsem , azonnal Csalást jelenteni nyilvánosság előtt!

5. NE engedjék tovább Soros Györgynek , hogy következmények nélkül futni hagyja , I.Felcsúti Tacskó H..lert , akit anno a sz.rból vakart ki , hogy egy még nagyobb sz.rrá váljon!

6. A nagy keresztény papok , tartsák be Jézus tanításait és ne pompában éljenek , ne bort igyanak és vizet prédikáljanak..mert állítólag az Urat szolgálják..mégis rengeteg közöttük a ped.fil , én spec. Ezért sem veszem fel a keresztény vallást , mert képmutató és hazug.??

7. Kivándorlás ellenes vezetők legyenek az ország élén , mert lassan több magyar él a világon más országokban , mint a saját hazájában és ez nem a migránsoknak köszönhető , hanem a képen látható senkinek!

(T.Andrea)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: