Karácsony Gergely főpolgármesterjelölt MSZP-P - Fotó: KG közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tarlós 9 éve főpolgármester, mégis arról szól a kampánya, hogy engem pocskondiáz – írja közösségi oldalán a Párbeszéd politikusa.

Karácsony szerint, ha Tarlós olyan szuper főpolgármester, nem inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy a főváros mennyit fejlődött az elmúlt években?

“Dehogynem, csak hát ilyesmiről nem tud beszámolni, minthogy semmit, sőt. Tarlós a kifogások embere lett, annak megmagyarázója, mit miért nem tudott megcsinálni; miért hagyta, hogy Orbán helytartójaként csak asszisztáljon a főváros amortizálásához.

Szerinte a budapesti kudarcokért mindenki más hibás – a rosszakat kérdező független sajtó, én, a felkelő nap –, csak ő nem.

Ami maradt neki, az a primitív személyeskedés a lakájmédia biztonságos falai között, ám ezen nekünk túl kell lépnünk, ezt nekünk meg kell haladnunk.

Azt kell néznünk, mit kell tenni Budapestért, ahol összeomlott az egészségügyi ellátás, ahol tönkremennek az iskolák, ahol elszabadultak az ingatlanárak – és még sorolhatnám. A főpolgármesternek ezzel igenis van dolga. Pontosabban már az új főpolgármesternek van és lesz ezzel dolga.” – írja az ellenzék főpolgármester jelöltje.

Oszd meg ha egyetértesz Karácsony Gergellyel


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: