Feljelentés: A DK súlyos ügyben fordul a Központi Nyomozó Főügyészséghez


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 709

A Fidesz által megszállt ügyészség elmondása szerint azért nem tett eddig semmit a Microsoft-botránnyal kapcsolatban, mert “az ügyészség sem az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumától, sem más amerikai hatóságtól nem kapott feljelentést vagy olyan jelzést, amely az említett ügyletekkel kapcsolatos korrupciós bűncselekményre utalna”.

Ha csak a feljelentés hiányzik, ezen ne múljon, mi megtettük – még ha tudjuk is, hogy ha nem egy “volt” fideszes vezetné a Legfőbb Ügyészséget, már embereket vezettek volna el vezetőszáron.

A Demokratikus Koalíció a Központi Nyomozó Főügyészségen tett feljelentést az Amerikában és Európában már felgöngyölített korrupciós üggyel kapcsolatban.Ideje, hogy a legfőbb ügyész ne leghűbb ügyészként viselkedjen, a vádhatóság ne védhatóságként működjön, hanem tegyék a dolgukat a törvény betűje szerint.

Felhívjuk a Központi Nyomozó Főügyészség és Polt Péter szíves figyelmét arra, hogy a bűnpártolást a törvény súlyosan bünteti. Az ügyész hivatalos személy, így az általa elkövetett bűnpártolás büntetési tétele egytől öt évig terjedő szabadságvesztés, és nem évül el 2022 tavaszáig.

Nem az a kérdés, hogy az elkövetőkre előbb-utóbb bilincs kerül-e, hanem az, hogy lesznek-e cellatársaik azok közül, akik most megpróbálják őket futni hagyni. – írja a DK sajtóirodája.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 709
  • 709
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük