Erre büszke lehet Orbán: alkoholmérgezéssel vitték el a híveit


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nyilvánosságra hozta a Hargita Megyei Mentőszolgálat a baleseti statisztikáját a Tusnádfürdői Nyári Szabadegyetem és Diáktáborról
A július 23-28 között Tusnádfürdőn megszervezett Nyári Szabadegyetem és Diáktábor idén volt 30 éves. Az orvosi felügyeletet és ellátást a Hargita Megyei Mentőszolgálat biztosította, együttműködésben a Vöröskereszt gyergyószentmiklósi fiókjával.

Idén 171 személy részesült orvosi ellátásban, 6 esetben szükségessé vált a csíkszeredai megyei Sürgősségi Kórházba szállítás, a páciensek fejsérülései, alkoholmérgezés és különböző kábítószerek fogyasztása miatt, illetve epilepsziás roham és agyi érproblémák miatt.

44 kisebb sérülés, 33 lázas állapot, 27 hasi görcs, epebántalom, 13 alkoholmérgezés, 12 magas várnyomás, 10 ficam és rándulás, 6 rovarcsípés, 5 kiszáradásos eset, 3 ájulás, 3 első fokú égés és 2 orrvérzés a mérleg.

Nagyon örülhetnek a románok. Ez az anyaországi kultúra és a fideszes nemzetpolitika, amit határon túlra exportálni tudunk? Nem csodálkoznék, ha betiltanák a tusványosi dorbézolást.

Forrás: civilhetes.het / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük