Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néha az ellenzéki oldalakon is érdemes mosolyogni egy sort.

Lehet, hogy a Kétfarkú Kutyapárt, vagy esetleg a Monty Python társulat átvette egy napra a lap főszerkesztését. Nagyon nagy hibába szaladt bele az Index ugyanis.

Az internetes sajtóban bizony előfordulnak a helyesírási hibák, vagy elgépelések. A BalraMagyar is rengeteg olvasói üzenetet kapott már amiatt, hogy egy egy cikkünkben bizony helyesírási hibák vannak.

Van egy egyszerű magyarázatunk, hogy miért fordulhat ez elő (azon túl, hogy a jobboldaliak szerint nem tudunk írni), mégpedig, hogy olyan gyorsan születnek az anyagok, hogy minél előbb eljuttathassuk az olvasóinknak, hogy könnyen hibázunk. Ez alól egyik portál sem kivétel, az Index sem.

Persze nem egy helyesírási hibáról szól a cikk, még mielőtt valaki elkattintana. De hogy pontosan mi a baki, ahhoz mondanunk kell még egy dolgot, ami picit messzebbre vezet.

Ma Magyarországon olyan helyzet alakult ki a médiában, hogy a kormányközeli propagandagyárak szinte korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, míg az ellenzéki, vagy kormánykritikus oldalak az olvasóktól kénytelenek pénzt kérniük a fennmaradásukhoz.

Ez a két tény futott össze az Indexnél igen banális módon:

A BalraMagyar egyébként egy olyan portál, melyet lelkes ellenzékiek és maguk az olvasók szerkesztenek. Független hang akarunk lenni, világító torony a Fidesz sötétségének tengerén. Könnyebb lenne Fidesz propagandát írni, könnyebb lenne állami hirdetésekből fenntartani egy oldalt, amit a kutya sem olvas. De mi máshogy döntöttünk.

Ennek azonban ára van! Fent kell tartanunk egy oldalt, melyet napi több tízezer ember választ és amely oldal hosszú idő óta az 500 legolvasottabb magyar nyelvű internetes oldal között van.

Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk.

Ahhoz hogy megmaradhassunk viszont szükségünk van arra, hogy minél több ember olvasson minket, ezért ha segíteni akar, kérjük iratkozzon fel hírküldő szolgáltatásunkra itt:

Feliratkozom (kattintson)

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: