Szijjártó két rövid mondattal csinált magából ismét komplett idiótát az egész világ előtt


Hungary's Minister of External Economy and Foreign Affairs Peter Szijjarto informs speaks during a press conference about the illegal migration situation into Hungary in Budapest on June 24, 2015. Hungary said Tuesday it has indefinitely suspended the application of a key EU asylum rule in order "protect Hungarian interests", prompting Brussels to seek immediate clarification., Image: 250814010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szijjártó Péter egy washingtoni konferencián a jogállamiság után érdeklődő kérdésre az alábbiakat válaszolta: „Amikor támadnak bennünket, mindig azt mondom: említsenek akár egyetlen konkrét példát is! Bármilyen kormányról is legyen szó, ha megsértené a demokratikus normákat, nem választanák meg háromszor is.”

Segítsünk szegény Szijjártónak! Itt van például az oroszországi mintademokrácia, ahol az Egységes Oroszország pártja zsinórban négyszer nyert választásokat (2003; 2007; 2011; 2016.).

Úgyhogy a három győztes választás még nem abszolút nyerő. Az Egységes Oroszország befogásához a választási csalások területén további erőfeszítéseket kell tennie a magyar demokráciának, s a későbbiekben szükség lesz tapasztalt és demokratikus orosz számítógépes szakemberek vendégmunkájára is. – Írja Gábor György vallásfilozófus.Vagy ott van ugye a török demokrácia is, amelyik ugyan nem teljesen EU kompatibilis, viszont Erdogan- t is legalább háromszor megválasztották…

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük