Az egész internet a fizikai állapotával dicsekvő Tarlóson röhög


Tarlós István - Fotó: 24.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 302

Nem hittük, de ez nap is eljött.

A jobboldalnak valahogyan nünükéjévé vállt a fizikai állapot. Már annyira gyerekesek, hogy azzal hencegnek: több fekvőtámaszt tudnának megcsinálni mint az ellenzéki politikusok.“Az én  apukám meg megverné a tiédet”

Nem véletlen tehát Berki Krisztián feltűnése sem főpolgármester jelöltként, aki valószínűleg több könyvet tud megenni, mint Karácsony Gergely. Az meg, hogy ki olvasott többet, inkább ne firtassuk Berki érdekében.

Külön mókás, amikor fizikai állapotával henceg az immáron hetedik X-ében járó budapesti főpolgármester Tarlós István. Ennek keretében tehát Tarlós ma a köztévében a fizikai állapotával dicsekedett.

Azoknak, akik a korát kritizálják azt üzente:

„szeretnének ők hetvenévesen, vagy akár ötvenévesen olyan fizikai állapotban lenni, (..) mint amilyenben most én vagyok”.

 

Az internet népe azonban mindig kegyetlenül őszinte, ha gúnyról és görbe tükör állításról van szó. Tarlós urunk hihetetlen fizikai állapotát ma például ebben az 5 másodperces videóban mutatták be. Olyan bivaly, mint egy versenyautó:

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 302
  • 302
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük