Felrobbantotta az internetet Lendvai Ildikó új írása: “Sok puszi Semjén Zsoltnak!”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Semjén Zsolt Tusnádfürdőn: “Csókoltatom az utódállamokat, akiknek ez nem tetszik.” Mármint az, hogy “a magyar állam intézményes módon támogatja a külhoni pártokat”.

Annyira elérzékenyültem. Hiszen a csókokból ide, a belhonba is jut: mi is a Monarchia utódállama vagyunk.

Önnek is sok puszi, miniszterelnökhelyettes úr! Csak azt sajnálom, hogy a főnöke olyan méltatlanul bánt Önnel.Orbán a magyar tévécsatornák kinti vételi lehetőségeire vonatkozó kérdésre kéjjel alázta a helyettesét: “Az M4 azért van kódolva, mert Semjén Zsolt nem oldja meg. Ha nem megy, Zsolt, szólj, és segítünk.”

Németh Zsolt is kötelességszerűen felcsatlakozott, muszáj nevetgélni, ha a Nagyfőnök viccel: “Hátul is ki lehet menni a táborból, Zsolt!”

Szegény kicsúfolt Semjén csak bólogatott, a megszokott üdvözült mosolyával. Pedig milyen cuki lett volna, ha tényleg kilibben a hátsó kijáraton, és közben puszikat dob a kis kacsójával. Akár az utódállamoknak is, ha már ilyen csókos kedvében van.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük