Az MSZP elnöke keményen rálépett Orbán tyúkszemére – Ebből a hazugságból, hogy jössz ki Viktor?


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Több szakrendelésen sem fogadnak betegeket az országban.

Amíg Orbánék VIP-ellátással gyógyulnak, a magyar embereknek hónapokig kell várniuk egy kezelésre…

Több szakrendelésen sem fogadnak betegeket az országban. Az RTL Híradó beszámolója szerint Kazincbarcikán például két hónapig szünetel a belgyógyászati szakrendelés.Más osztályokon sem jobb a helyzet, van, ahol hetekig nem fogadnak betegeket – feltehetően azért, mert nincs helyettesítő orvos. Két hónapig nem fogad betegeket a gasztroeneterológia, egy hónapig az egynapos szemészet és a kardiológián is alig lesz rendelés. A helyiek beszámolója szerint a leállások jelentősen megnehezítik életüket.

Persze a minisztérium úgy reagált a Híradó megkeresésére, hogy a betegellátás nyáron is folyamatos.

Ó, hogyne. A hatalom embereinek biztosan…

Miközben az állami egészségügy infrastruktúrája nyolc év alatt látványosan lepusztult, a kormány a saját politikusainak olyan alternatív egészségügyi ellátórendszert teremtett, amely már megüti a nyugat-európai színvonalat.

Ha kell autót is küldenek értük, és személyes kísérőt kapnak a szakorvosi vizsgálatokhoz.
Szóval, amíg a kormány tagjainak luxusellátás jár, addig az átlagbeteg hosszú hónapokig vár a kezelésre. Ráadásul a szemünkbe hazudnak.

Ez teljes mértékben elfogadhatatlan! El kell törölni a hatalom embereinek VIP-ellátását, és emberhez méltó körülményeket kell teremteni az állami egészségügyben!


Kórház – Fotó: Dr Tóth Bertalan FB oldala

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük