Török Zsolt feltette a tíz pontos kérdést (részletek a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Annak idején hisztiztek, ha 300 Ft volt 1 liter benzin, most már tartósan 400 forint körül, gyakran afölött van.
9 éves uralkodás után is azt látjuk, hogy az emberek rosszabbul élnek, mint 11 éve, hogy aminek legékesebb bizonyítéka a kivándorolt százezrek, a gyermekszületések drasztikus csökkenése, a lakásépítések alacsony száma. Közben romokban az oktatási rendszer, katasztrofális állapotban az egészségügy, hülyének nézik a nyugdíjasokat, és brutálisan kizsákmányolják a magyar dolgozókat.

De közben 50%-kal nőtt az államadósság, hatalmas profitra tettek szert a bankok és a multik, a kormány zsákszámra hordja a pénzünket külföldre, külföldről pedig ide a szennyvíziszapot ezer tonna számra.
Neked melyik tetszik? – kérdezi Török Zsolt a közösségi oldalán. 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük