Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megvan az év poénja, de hogy a hónapé biztosan az fix! Rég nevettünk ekkorát. Ekkora alázás ilyen kitűnő humorral

Csőzik László egy fiktív névsorral becsempészte Simicska Lajos legendás, Orbánt minősítő megjegyzését az érdi fideszes újságba.

“A Nagy Érdi Akrosztichon

Az érdi lakájmédia éppen ugyanúgy viselkedik, mint az az adófizetők éves szinten 90 milliárdjából fenntartott állami televíziók. Úgy tűnik, a helyi fideszes vezetés azonban még a szokottnál is jobban leszoktatta szervilis házitollnokait a gondolkodásról, hiszen az általunk küldött jelöltlista nem volt több egy ötödikes diákcsíny szintjénél. Pont, mint amikor a kiskamaszok összekenik alvó osztálytársukat fogkrémmel a nyári táborban.

Nem csoda, hogy T. Mészárosék most dühöngenek, hiszen órákon át nem sikerült felfedezni, hogy mindkét polgármesterjelölt – merthogy a Balla Imre által megnevezett kamu jelölteket sem (!) vették észre! – meghekkelte a helyi hatalmasságokat soha nem kritizáló házi médiát. (Ez egyébiránt a gondatlanságukról is éppúgy tanúbizonyságot tesz, hiszen annyira nem ismerni az érdi közéletet, hogy kivétel nélkül nem létező neveket is képesek lehozni, voltaképpen annak elismerése, hogy számukra minden mindegy, a lényeg, hogy utána korlátlanul lehessen lejáratni bennünket.)

Persze hol van ez ahhoz képest, ahogy a két zseni, Karinthy és Kosztolányi nyakra-főre ebben a módiban ugratja egymást! Emlékeztek pl. Kosztolányi Nyár, nyár, nyár c. versére, ahol a sorok kezdőbetűi a „Nyald ki a seggem, Karinthi! (sic)” szöveget adják ki? – na, ugye! Mi még csak ki sem ejtettük a szánkon az egykori második legnagyobb hatalmú fideszes (ma is) legnagyobb hatalmú fideszesnek címzett, mémmé kövesedett, sommás jellemábrázolását… („O1G”) Vagy mondjuk, ne menjünk messzire Érdről, Bács István alpolgármester megye kettő színvonalú trágár gyalázkodásáról az önkormányzati ülésén… – nemes egyszerűséggel álszenteskedés a mostani felháborodásuk.

Számunkra a legnagyobb siker, hogy a NER monolit tömbjének érdi darabja annyira lefagyott a cikk láttán, hogy inkább le is törölték az egész írást, a hatalom pedig órák óta jobbára arctalan trolljaival próbál gyűlölködni oldalainkon. Nem meglepő, hogy így reagálnak: az általunk bedobott poén számukra kifejezett felségsértés. Így van ez minden olyan esetben, amikor korlátlan hatalom kerül helyi nagyuraik kezébe. Október 13-án van esély ezen változtatni.” – írja Csőzik László.

Csőzik László

Az ellenzék közös jelöltje a hét elején jelentette be, hogy a 12 főből álló képviselőjelölti csapata megkezdi a munkát. Csőzik, aki mögött az MSZP, a DK, a Momentum, a Jobbik, az LMP és még további négy szervezet is felsorakozott, azt ígérte, a kampánya különleges lesz.

Csőzikéket ezután a jelenlegi polgármestert nyíltan támogató önkormányzat közeli lap rögtön meg is támadta. Válaszképpen, amikor a lap a 12 választókerület ellenzéki jelöltjeinek névsorát kérte, olyan listát küldtek, amelyben a nevek kezdőbetűje pont a Simicska-mondatot adta ki: “Orbán egy geci.” Íme:

 

O1G

 

Forrás: Hírklikk / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: