Lendvai ilyen erős üzenetet talán még sosem küldött


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Blikk cikke alapján kiderült, hogy Tóbiás József szocialista politikus tavaly szeptember óta a Kanári-szigeteken él családjával

A Blikk cikke alapján kiderült, hogy Tóbiás József szocialista politikus tavaly szeptember óta a Kanári-szigeteken él családjával – gyermeke egészsége érdekében költöztek oda -, és onnan látja el képviselői munkáját, illetve ha kell, hazautazik Budapestre.

Lendvai Ildikó, a párt korábbi elnöke az ATV A nap híre mai adásában azt mondta: “bocsánat, Jóska, hogy ezt mondom, de ez így nem fog menni”.Simon András kérdésére, hogy mit tenne, ha most is ő volna az MSZP elnöke, Lendvai azt felelte: kötelezné Tóbiást, hogy költözzön haza és itthon lássa el munkáját, vagy, ha erre nem hajlandó, felszólítaná mandátuma visszaadására.

Forrás: ATV

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük