Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Röhögjünk egy kicsit, ha már síralmas a helyzet.

Tényleg nem fogod elhinni, de az van, hogy a Fidesz közeli érdekkörök felvásárolták a McDonald’s üzletlánc magyarországi jogait. Vagyis mostantól – igaz csak képletesen – de minden egyes hamburgert a NER lovagok egészségére fogyasztasz.

A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi tulajdoni érdekeltségét. Scheer az Orbánt reptető Garancsi építőcégének vezérigazgatója is.

Üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval a McDonald’s Corporation, a megállapodás értelmében a McDonald’s a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki Developmental Licensee (DL) partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald’s éttermeket.

Ezt karikírozta ki az ismert televíziós műsorvezető Kiss Vendel, aki Vendi néven minden nap informatikai segítségnyűtó műsort vezet a FIX tv-n.

A kis kábelcsatorna műsorvezetője szerint, mely bejegyzését hivatalos facebook oldalán osztotta meg, hogy ezentúl a bohócos étteremben talán egy egészen más menüsor lesz kapható:

Kérek, egy Happy NER menüt közepes kólával, egy Nemzeti Chicken Nuggets-et, és egy McLőrinc burgert, ajándék Gundelpalacsintával, elvitelre! Köszi! ???


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: