Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Míg a kormány egy-egy milliárd forintot szán a költségvetésből “ovis labdaprogramra” és a Judo világbajnokság megszervezésére, vagy éppen 740 millió forintot a Vajdasági Birkózóakadémia fejlesztésére, addig – az ellenzék javaslatait semmibe véve – a nyugdíjasoknak és az egészségügynek semmi sem jut – kezdi közleményét a Demokratikus Koalíció.

Megemlítik, hogy hiába tett javaslatot az Európai Unió pénzügyminiszteri tanácsa is a kormánynak, az oktatási eredmények javítására, a verseny élénkítésére a közbeszerzésben, a korrupció elleni fellépésre, a Fidesznek ezek az intézkedések sem állnak érdekében.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány tagjai minden maradék józan eszüket kidobva úgy költekeznek, mintha nem lenne holnap.

Magyarországnak viszont nincs szüksége olyan uralomra, amelyik látványosan semmibe veszi a magyar emberek érdekeit, magasról tesz az ésszerű javaslatokra, és újabb százezreket készül az út szélén hagyni – fogalmaznak.

Nem az a hazafi, aki Jókai, Mikszáth és Móricz regényalakjait lepipálva lopja el az ország pénzét, hanem az, aki felelősséggel gazdálkodik a nemzet vagyonával. És a Fidesz ennek a felelősségnek a közelében sincs – zárják a közleményt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: