Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos Puzsér Róbert indulásával kalkulálható volt, hogy más celebek is kedvet kapnak a politizáláshoz.

A vasalásáról ismert Berki Krisztián néhány napja bejelentette, hogy elindul főpolgármester jelöltnek. Nem nehéz kitalálni, hogy mind emögött a Fidesz stratégiája húzódik meg.

Ha másból nem, hát abból, hogy Berki géppuska módon pufogtatja a jobboldal tételmondatait, amikor olyanokról beszél, mint, hog a “tornából felmentett ellenzék” és társai. A legszebb Bayer Zsolti mondatokat mondja vissza szolgai módon a botrányhős.

Arról nem is beszélve, hogy mindez azt a célt szolgálja, hogy a baloldal legnagyobb innovációját, az előválasztást sározzák be azzal, hogy minden “futóbolond” bejelentkezik főpolgármesternek, ezzel hiteltelenítve Karácsony Gergely indulását.

Mértek a Fidesz központban, most pedig rettegnek, hiszen napnál világosabb, hogy a 70 éves Tarlós Istvánt simán megveri az októberi választásokon Karácsony, így az utolsó szalmaszálba kapaszkodva beveti a Fidesz világ az utolsó, aljas húzását.

Remélhetőleg mi ellenzékiek okosabbak vagyunk mindennél. Mindenesetre érdemes végignézni azt a beszélgetést, amit a nyílván limitált szellemi kapacitású Berkivel folytatott Rónai Egon, aminek a végén a botrányhős celeb kivonult a stúdióból.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: