Botrány az ATV stúdiójában: Berki Krisztián faképnél hagyta Rónai Egont (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nos Puzsér Róbert indulásával kalkulálható volt, hogy más celebek is kedvet kapnak a politizáláshoz.

A vasalásáról ismert Berki Krisztián néhány napja bejelentette, hogy elindul főpolgármester jelöltnek. Nem nehéz kitalálni, hogy mind emögött a Fidesz stratégiája húzódik meg.Ha másból nem, hát abból, hogy Berki géppuska módon pufogtatja a jobboldal tételmondatait, amikor olyanokról beszél, mint, hog a “tornából felmentett ellenzék” és társai. A legszebb Bayer Zsolti mondatokat mondja vissza szolgai módon a botrányhős.

Arról nem is beszélve, hogy mindez azt a célt szolgálja, hogy a baloldal legnagyobb innovációját, az előválasztást sározzák be azzal, hogy minden “futóbolond” bejelentkezik főpolgármesternek, ezzel hiteltelenítve Karácsony Gergely indulását.

Mértek a Fidesz központban, most pedig rettegnek, hiszen napnál világosabb, hogy a 70 éves Tarlós Istvánt simán megveri az októberi választásokon Karácsony, így az utolsó szalmaszálba kapaszkodva beveti a Fidesz világ az utolsó, aljas húzását.

Remélhetőleg mi ellenzékiek okosabbak vagyunk mindennél. Mindenesetre érdemes végignézni azt a beszélgetést, amit a nyílván limitált szellemi kapacitású Berkivel folytatott Rónai Egon, aminek a végén a botrányhős celeb kivonult a stúdióból.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük