Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akkora pofont osztott le Bősz Anett a lakájmédiának, hogy tátott szájjal ámulunk, bámulunk.

Kedves Magyar Nemzet!

Megelőzendő a bajt, előre szólok, hogy a holnapi nap estéjétől 2 napot a Művészetek Völgyében töltök.

Hogy ne okozzak nagy fejtörést, mondom: a sátram 6900 forint, a matracom szintúgy. A hálózsákom kamaszkorom óta megvan, sajnos nem emlékszem az árára, még a szüleimtől kaptam. 2 könyv lesz nálam, mindegyik Corvinus Egyetem könyvtárának tulajdona. Ide általában időben visszaviszem őket, ha nem, megtérítem a késedelmi díjat. Jelen esetben (meg úgy általában) az elsőt szoktam tervezni, sajnos sokszor a második forgatókönyv érvényesül.

Ha vért adni látnának, kérem, ne vádoljanak azzal, hogy kizárólag az ajándék napijegyért tettem, rendszeresen adok máskor is, de túl a jó hangulatú, vöröskeresztes társaságon, a Völgyben van lehetőség utána eleget enni és pihenni.

Tervezek reggelente egy (vagy kettő) tej nélküli presszó kávét vásárolni (350 forint/darab), eszem majd egy szalonnás kenyérlángost biztosan (1000 forint), ha sikerül, akkor a Vén platánban is ebédelek majd egyet egy volt osztálytársammal (2000-2500 forint) – mármint az ebéd, nem az osztálytársam. A Balatonra is ellátogatok majd, a fürdőruhám ugyanúgy a Dechatlonból van, mint a kempingcuccaim, nézzenek fel a honlapra az árakért. A reggelimet jellemzően a kapolcsi ABC-ben veszem, és nem a műanyagmentes július miatt látnak majd kézzel zsömlét széttépni, hogy beletegyem a felvágottat, hanem mert általában elfelejtek evőeszközt vinni.

Kapolcs közepén megtalálnak, ha szerencsém van, akkor egy árnyékos helyen, de nem mondom meg, melyik kertben. A végén még lenne merszük zaklatni a házinénit is, akivel 15 éve ismerjük és kedveljük egymást.

Üdv,
egy völgylakó

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: