Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tegnapi ATV műsorban beszéltem a “Fekete Hattyúról”, ami elhozhatja ennek a korrupt rendszernek a végét.

Az egészségügy ugyanis nem közel van az összeomláshoz, hanem már összeomlott. Egy komolyabb, nagyobb tömegszerencsétlenség azonnal megmutatná, hogy Budapesten például egyszerre csak max. 4-5 súlyos traumás beteget tudnak kezelni, és ez azonnal elementáris elégedetlenséget válthat ki, ami az egész rendszert veszélyezteti.

Gondoljunk bele, mi történt volna, ha a szörnyű hajóbalesetben nem dél-koreaiak, hanem 30 magyar gyerek hal meg, mert a vízimentők 15 perc múlva érkeznek, mert mentőhajó nincs, de Mészáros-jacht van.

Természetesen nem szabad várnunk a “Fekete Hattyút”, de nem csak azért, mert jóérzésű ember nem tesz ilyet, hanem azért sem, mert a kormány propagandagépezete már van olyan erős, hogy szinte bármit meg tud magyarázni.

Aki elhiszi, hogy az ellenzék menekültek millióit akarja behozni, mert egy öreg milliárdos úri passzióból ezért fizet neki, az sok mindent elhisz.

Ha az ellenzék nem foglalkozik egészen elszántan a propagandagépezettel, nem tesz meg MINDENT a közmédia vezetőinek leváltásáért és a fizetett propaganda leállításáért, akkor a kormány továbbra is képes lesz emberek millióit megtéveszteni még a legnyilvánvalóbb tényekkel szemben is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: