Hatalmas összefogás Miskolcon, minden párt beállt a közös jelölt mögé, csak a Fidesz leányvállalatai maradtak ki…


Orbán Viktor és Kriza Ákos miskolci polgármester (Fotó: Botos Tamás)
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egy politikus akkor lesz igazán lokálpatrióta, ha a városáért kész félretenni a pártpolitikát is.

Velünk a Város Egyesület néven egyesületet alapítottak, és közös jelölteket állítottak az ellenzéki pártok Miskolcon, közölték péntek délután. A fideszes Kriza Ákossal szemben közös polgármesterjelöltet is indítanak, de a jelölt személyéről még nem született megállapodás.

A Jobbik, az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd, és a Mindenki Magyarországa együttműködéséből csak a Munkáspárt és a Mi Hazánk maradt ki. A munkáspárt és a mi hazánk nem ellenzéki pártok. Jó lenne következetesen így kezelni őket. Ahogyan nem mészáros vett egy újabb céget, hanem Orbán strómanja.

“Mindannyian tudjuk, hogy Miskolc sosem volt fideszes város, mert minden választáson többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette,”
írják.

Forrás: 444 / BalraMagyar

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük