Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kozmetikázott statisztikák már nem képesek elfedni az egészségügy válságát

A KSH ugyanúgy bűvészkedik a számokkal az egészségügyi szakemberhiánnyal kapcsolatban, mint az átlagkeresetek esetén. A fideszes statisztikusok szerint a bérek magasak, a munkaerőhiány alacsony, azaz valóság egyáltalán nem számít nekik, csak az a lényeg, hogy Orbán Viktornak tetsző számok jelenjenek meg.

Ne hazudják azt, hogy alacsony a munkaerőhiány az egészségügyben, amikor már ott tartunk, hogy a nyári szabadságok miatt kórházi osztályokat kell bezárni, mert nincs elég szakember!

Ne nézzék hülyének az embereket, hiszen a kórházakba, rendelőkbe belépve mindenki tapasztalja, hogy nincs elég orvos és ápoló, ugyanakkor a várólisták egyre hosszabbak!

Ne tagadják tovább a valóságot, hiszen mindenki látja, hogy a sürgősségi ellátás már annyira az összeomlás szélén van, hogy rengeteg helyen ügyeletes orvost sem lehet találni!

A folyamatos hazudozás helyett ideje lenne színt vallani és szembenézni a valósággal! Azt az eszement rombolást ugyanis, amit az elmúlt 9 évben műveltek az egészségügyben már semmilyen kozmetikázott statisztika nem képes elfedni. – áll az MSZP közleményében.

Forrás: MTI OS

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: