Members of the European Parliament debate on the SWIFT agreement Thursday July 8, 2010, at the European Parliament in Strasbourg, eastern France. SWIFT is a deal that will allow U.S. authorities access to European bank transfers, aimed to track funds supporting terror groups. (AP Photo/Cedric Joubert)
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az utcai félhajléktalan, anarchista, szakadt punkok kultúráját hirdető bőrdzsekibe ment be a Fidesz Európai Parlamenti képviselője brüsszeli népképviselet ülésére.  Punk not dead és love, hirdeti kabátján Járóka Lívia- szúrta ki a Népszava

A HírHugó publicisztikája szerint: Igen, Járóka Líviáról, a Fidesz EP-képviselőjéről van szó, a képen ő látható. Ugyan az autoriter, nyíltan piacpárti, szélsőjobboldali, nacionalista és álszent keresztény magyar kormánypárt mindenben az ellenkezőjét testesíti meg egy anarchista punknak,

Bár a világ kétségkívül érdekesebb, és valószínűleg jobb hely is lenne tőle, ám jó eséllyel mégsem állt anarchistának Járóka. Ő maga közösségi oldalán legalábbis nem adott hangot semmiféle változásnak az általa képviselt politikai nézetek terén.

A dolog furcsasága az, hogy a Fidesz propaganda-médiája előszeretettel kritizálja az ellenzéki képviselők öltözékét, nem egyszer adtak hangot annak, hogy milyen felháborító dolog hogy ellenzéki képviselő pulóverben vagy ép farmerben vett részt valamilyen parlamenti ülésen.

Legutóbb épp Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetőjét érte öltözékével kapcsolatos támadás, ugyanis a legnagyobb nyári kánikulában nem zárt cipőben, hanem egy szandálpapucsban merészelt részt venni a parlament munkájában.

A Fidesz propaganda médiájának képmutatását jól jellemzi, hogy valójában az Ő képviselőjük egy kifejezett provokatív és legkevésbé sem a tisztelt ház méltóságához alkalmas ruhában jelent meg az ülésen ám mélyen hallgatnak az esetről.

A propaganda-média mélyen hallgatni fog arról, hogy a Fidesz képviselője milyen méltatlan ruhában mászkálgat az Európai Parlamentben, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: