Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Absque pugna non est victoria, azaz küzdelem nélkül nincs győzelem.
Absque pugna non est victoria, azaz küzdelem nélkül nincs győzelem… – kezdi sorait Hunvald György.

Ma megjött a Strasbourgi Bíróság ítélete (ez már a harmadik nyertes perem Strasbourgban), amelyben a Magyar Államot kötelezték kártérítés megfizetésére, mert a velem szemben lefolytatott büntetőeljárás során megsértették az Emberi Jogok Európai Egyezményét.
A Strasbourgi Bíróság tavaly novemberben peren kívüli egyezséget ajánlott fel az ügyben, amit én elfogadtam, a Magyar Kormány viszont nem és tovább arcoskodott.
Ennek az lett az eredménye, hogy dupla annyi kártérítést kell fizetnie a Magyar Államnak, mint amit az egyezségben kellett volna.

Az ítélet jogerős.
Az ítélet megállapította, hogy abban a büntetőeljárásban, aminek a végén felmentettek nem volt tisztességes az eljárás és nem volt hatékony jogorvoslatom arra, hogy ez ellen fellépjek.
Megjegyzem, a nemrégiben nagy dirrel-durral beharangozott perújítási eljárás ügyészi kívánságlistája ennek a most már jogerős strasbourgi ítélettel is tisztességtelennek minősített büntetőeljárás felmentő ítéletének a megváltoztatásáról szól.

Magyarul, megint választási év van és jobb, ha a Hunvald nyugton van Erzsébetvárosban.

Nem leszek nyugton:)

Hunvald György

Szívből gratulálunk Hunvald Györgynek!, sok erőt,egészséget kívánunk a rezsim elleni harchoz. S mi is kérjük: Gyuri, ne legyél nyugton 🙂

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: