Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz tényleg egyetlen bűnözőt sem hagy az út szélén.

Nem számít, hogy külföldi vagy magyar, csak az a lényeg, hogy Orbán haverja legyen és akkor gondoskodnak róla. Gondoljunk csak a szökevény macedón exkormányfőre vagy a csalássorozatával lebukott miniszterelnöki vőre.

Most pedig a bűnszervezeteket működtető fideszes haverokon akarnak segíteni azzal, hogy megnehezítik az igazságszolgáltatás munkáját. Olyan szabályokat hoztak, amivel szinte lehetetlen lesz bebizonyítani a bűnszervezetben való elkövetést.

Simonka György és a többiek most már tudhatják, hogy a főnökük továbbra is gondoskodik róluk. Mindenki másnak pedig világos lehet, hogy a Fidesznek fontosabbak a bűnöző haverok, mint az igazságszolgáltatás.

Egy újabb mocskos húzás Orbántól, azért hogy az ő emberük ne vessen rossz fényt rájuk, neki nagyon is megéri, hogy megmentse emberét a büntitől és hogy semmi ne vessen rossz fényt a Fideszre ezért bármit megtesz és bármire képes, mert tanácsadói ezt súgták és ő a FŐBŰNÖS nem átall belekeveredni a legmocskosabb dolgokba sem, csak hogy tisztára mossa egyik emberét, nehogy rossz fényt vessen a gyülekezetükre…

Simonka György és Orbán Viktor a Karmelitában 2019 július – Fotó: Simonka Gy. közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: