Kiakadt a DK – a KLIK átverte a jó tanuló gyerekeket, ekkora aljasságot még nem láttunk!


A kép illusztráció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 190

A Közép-Pesti Tankerületi Központ pályázatot hirdetett a helyi általános iskolák legjobb tanulói számára “100 ötös” néven, amely szerint minden olyan tanuló jutalomban részesült volna, aki a tanévben legalább 100 jeles jegyet kapott.

A jutalom azonban elmaradt, mert a KLIK szerint “az iskolák nagyságrendekkel több gyerek nevét küldték be, mint amire számítottak, és sajnos nincs mód ennyi tanulót oklevéllel jutalmazni”.

A pályázat tervezőjének valószínűleg tanulmányai során összesen nem volt 100 ötöse matematikából.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a KLIK becsapta a gyerekeket! Aki jutalmat ígér gyerekeknek, majd nem tartja be a szavát, az hitvány szószegő, akinek semmi keresnivalója nincs gyerekek oktatása, nevelése közelében.

Egy európai országban természetesnek kellene lennie, hogy aki azt a döntést hozta, hogy anyagi okokból nem nyomtat ki 1000 oklevelet, amit megígért, ma már nem dolgozik a tankerületnél.

Persze nincsenek illúzióink: ez az eset is csak látlelete annak, hogy a Fidesz Magyarországán minden pozícióban alkalmatlan, tehetségtelen és emberi minőségükben silány döntéshozók ülnek.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 190
  • 190
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük