Soha nem rettegett ennyire még a Fidesz az ellenzéktől Budapesten – pánikszerűen menekítik a vagyont


Karácsony Gergely
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Karácsony Gergely mai sajtótájékoztatóján rendesen kitálalt arról, hogy mit tesz titokban a fővárosban bukásra készülő Fidesz, majd arra szólította fel Tarlós István főpolgármestert, szálljon szembe a Fidesszel és érje el, hogy a kormány állítsa le a Budapesten elindított “vagyonkisöprést”.

Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje hétfői, XV. kerületi sajtótájékoztatóján azt mondta, ahogy a 2002-es választás előtt a hatalmon lévők “dobra akartak verni” 12 állami gazdaságot, úgy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő most 12 milliárd forint értékű vagyont akar kiárusítani Budapesten.

Rózsadombi villák, Andrássy úti paloták kerülhetnek kalapács alá, elindult a “padláskisöprés”, mert a Fidesz tudja, hogy októbertől új szelek fognak fújni a fővárosban – jelentette ki, majd hozzá tette, hogy Tarlós István mindig elmondja, hogy Ő nem egyenlő a Fidesszel és neki meg van az önálló politikája, felszólítom Tarlós Istvánt, hogy ebből bizonyítson valamit és az értékes közvagyon kalapácsra verését állítsa meg -fogalmazott.

Karácsony kifejtette, hogy senkinek nem érdeke, hogy ezeket az értékes vagyontárgyakat, amit a főváros is tudna hasznosítani eladják, hiszen pontosan tudjuk kik a potenciális vevők, pontosan tudjuk, hogy az elmúlt években kik halmoztak fel Budapesten hatalmas ingatlan vagyont. A Fidesz láthatóan készül a bukásra, de nem ok arra, hogy az utolsó pillanatban a közvagyont kiárusítsák- szögezte le az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Majd a sajtótájékoztatón bemutatta a hat ellenzéki párt által támogatott Németh Angéla XV. kerületi polgármesterjelöltet, azt mondta, itt az ideje, hogy az ellenzék teljesítse a választóknak azt az akaratát, hogy a budapestiek többsége nem kér a Fideszből.

A XV. kerületben lenne forrás a fejlesztésre, de a Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a fejlődést – fogalmazott. Hozzátette, a kerületben és a fővárosban élőknek “ezer és egy okuk” van arra, hogy támogassák Németh Angélát és a csapatát, illetve a többi ellenzéki jelöltet, akik arra szövetkeznek, hogy megváltoztassák Budapestet.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz titokban elkezdte kiárulni a fővárosi ingatlanvagyont, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mire készülnek a bukás előtt Budapesten Orbánék.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük