Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyomorforgatóan undorító módon vegzáltak a hatalom emberei egy családapát…

Olvasónk küldte a következő, sajnos valós történetet… Döbbenetes és gyomorforgató sorok következnek…

“Rendőrállam, avagy egy szombat reggeli kálvária.

Szombaton reggel 7:54 perckor telefonhívást kaptam Fanni lányomtól,aki éppen Siófokra tart busszal,hogy a Szonja húga lekísérte az állomásra,de nem vitt magával se lakáskulcsot,se telefont. Szeretné,ha haza mennék a munkából,hogy be tudjam engedni a lakásba. Sietek haza, közben hívott a feleségem ….és igen vezetés közben telefonáltam….Amikor is a házhoz értem, kiszálltam a kocsiból és bementem a lépcsőházba megnézni a lányomat. Nem találtam és kijöttem.

3 rendőr állt a kocsim mellett és felszólítottak az okmányaim átadására. Ezt megtettem,pedig nem is voltam a kocsiba és nem is tudom honnan gondolták, hogy az enyém a kocsi. Mindegy is.Közben a kislányom megjelent a lépcsőház ajtóban,ami a kocsitól kereken 3 méterre van. Szóltam a rendőrnek, hogy a lakáskulcsomat odaadom a lányomnak hogy be tudjon menni a lakásba. Utánam jött a rendőr és hangosan rám mordult, hogy én most az igazoltatás elől szeretnék megszökni!!!!! És a testét előre nyomva jött nekem. Ezután én is erélyesebben rászóltam, hogy bocsánat, de miről beszél…minden papírom Önnél van, a lányomnak adtam a kulcsom, és miért is szöknék meg az igazoltatás elől.

Mivel felemeltem a hangom így a rendőr is stílust váltott és azt mondta, ezután testi kényszert alkalmaz velem szemben. Odanyomott az autóhoz és hátra bilincselte a kezemet. Nem értettem,hogy erre miért van szükség,amikor is semmilyen se testi se verbális megnyilvánulásom nem volt fel. Szorosan bilincselt meg,ami nagyon fájt. A kocsiba menet közben szóvá tettem ezt a rendőri túlkapást,de nem is foglalkozott velem senki. A rendőrségre beérve kipakoltatták a cuccaimat a zsebemből,miután levették a bilincset,aminek igazán volt csak nyoma. A telefonomhoz nyúltam,hogy lefotózom, amikor rám förmedt a rendőr, hogy mit csinálok én… Elmondtam neki, hogy ezután ügyészségi feljelentést fogok tenni illetve megyek a kórházba látleletet venni. Erre azt mondta hangosan,hogy jó akkor ő is máshogyan áll hozzá…ismét megbilincselt és azt mondta,hogy ő elvisz orvoshoz.

Az ügyeletre vittek, ahol megszégyenülve közel 15 ember előtt (ismerősök is voltak )vittek be a dokihoz. Az első mondata a doktornőnek a rendőr felé…..a szokásos látleletet csinálja? A válasz igen.Kérdezem én,ha megbilincselnek,akkor miért a gyomromat és a bocsánat, de a nemi szervemet vizsgálja meg a doktornő??? A lelet, mivel a szokásosról volt szó, kb. 2 perc alatt kész volt. Ismét megbilincseltek és vissza a rendőrségre.

Út közben a rendőr értésemre adta,hogyha erősködök, akkor ő, hivatalos személy elleni erőszak miatt fog feljelenteni és nagyon súlyos következménye lesz az ügynek.Visszaérve a rendőrségre minden személyes tárgyamat ki kellett raknom,leltárba vették és fogdába zártak.Azt mondták 1-1,5 óra amíg bent leszek. Odabent elgondolkoztam azon,hogy mi is történik a valóságban. Mivé lett ez az ország és ezek a hatalmukkal visszaélő emberek mit meg nem tehetnek.Sok minden kavargott bennem. Mi lett volna ha és mi lenne ha nem egyenruhába lenne az illető.Szánalmas és vérlázitó is egyben.

És ami fáj, az az, hogy ezt a 14 éves gyerekem előtt tették meg.1,5 óra múlva valami történt, mert nyájas beszéddel és egy helyszíni bírsággal (telefonálás vezetés közben)ami jogos…elengedtek és elköszöntek,hogy felejtsek el mindent….

Mindenki érezze át és gondolkodjon,hogy a rend éber őrei mit és hogyan cselekszenek nap,mint nap.Hol tudja egy átlag állampolgár megvédeni magát 3 rendőrrel szemben…
Kérném osztani! Tanulságos…”

 

Fotó: Facebook

 

Fotó: Facebook

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: