Agyonlőttek egy férfit a rendőrök egy kistelepülésen – itt vannak a részletek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Magukat védték a rendőreink.

Macsétával támadt a rendőrökre egy abdai férfi. Az őrjöngő támadó a felszólítás ellenére sem állt meg, az egyik rendőrt fejbe csapta a bozótvágóval.Önvédelemből öltek meg rendőrök egy férfit vasárnap este Abdán: a támadóhoz és későbbi áldozathoz a mentők riasztották a győri járőröket, mivel az agresszív férfi ellenállt nekik, nem engedte, hogy kórházba szállítsák.

A rendőrök már azt látták, hogy beteg kezében bozótvágó kard van, ezért felszólították, hogy tegye le a fegyvert.

A férfi ekkor a lakásból már kihátrálni próbáló egyenruhásokra támadt, és a ház előtt egyiküket fejbe is csapta a bozótvágóval.

Miután a többszöri felszólítás ellenére is rohamozni próbált, a rendőrök célzott lövést adtak le rá.

A támadó olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A sérült rendőrt a mentők kórházba vitték – tudatta a police.hu.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük