Members of the European Parliament debate on the SWIFT agreement Thursday July 8, 2010, at the European Parliament in Strasbourg, eastern France. SWIFT is a deal that will allow U.S. authorities access to European bank transfers, aimed to track funds supporting terror groups. (AP Photo/Cedric Joubert)
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Köszönjük a kemény munkát” – ezzel a tárggyal küldte el az Európai Parlament szocialista frakciója a belső használatra szánt e-mailt, amelyben megköszöni szakértőinek, hogy sikerült – ha csak ideiglenesen is – megakadályozni fideszes jelöltek kinevezését a szakbizottságokban.

A levelet több mint száz európai parlamenti e-mailcímre küldték ki, valamennyien az Európai Szocialisták által fizetett szakértők. Egy magyar név is szerepel a listán, Simon Zoltáné, aki régóta a frakció szakértője.

A levél írói úgy fogalmaztak, „elégedettek lehetünk az elért eredménnyel, hiszen nem csupán azt sikerült megoldani, hogy minden szakbizottságban karanténba zárjuk a számunkra nem megfelelő jelölteket, hanem sikerült megakadályozni a foglalkoztatási bizottságban a lengyel kormánypárti jelölt kinevezését is.

Emellett elértük, hogy elnapolják a szavazást több fideszes jelölt esetében, így nyomás tudunk gyakorolni a frakcióikra, hogy jelöljenek másokat a helyükre”.

Forrás: MTI

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: