Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az emberélet mit sem ér… Csökkentik a közkiadásokat, mert attól félnek, nem lesz mit ellopni. Orbán, Rogán, Matolcsy, Kósa, Varga, Szilárd és a többi tolvajnak nem számít más csak a pénz…

A Demokratikus Koalíció ötmilliárd forintot kért a költségvetésből a parlagfű elleni harcra, ám a kormány megtagadta ezt.

Annak ellenére szavazták le a javaslatot, hogy az elmúlt években megduplázódott az allergiások száma, már másfél millió magyar szenved évről-évre az időjárási változások miatt egyre jobban kitolódó parlagfű-szezonban.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormányt ennyire hidegen hagyja a parlagfű elleni küzdelem. Nincsenek meghatározott célok a parlagfű elleni stratégiában, nincs együttműködés a környező országokkal, sem a civilekkel. A kormányhivataloknak kellene ellenőrizniük az irtást, de erre sincsenek megfelelő eszközeik, sem kellő számú ember.

Valójában a megfelelő orvosi segítség sem áll rendelkezésre ezen a szakterületen, és az állami vállalatoknál sincs erre forrás, hogy a saját területeiken megoldják a parlagfű mentesítést.

Ne csodálkozzon tehát az a kormány, amelyik sajnál ötmilliárd forintot arra költeni, hogy javítson az allergiások életminőségén, ha ezek az emberek minden tüsszentésnél a Fideszt fogják szidni.

– áll a Demokratikus Koalíció közleményében.

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK

A lényeg az, hogy 30 milliárdért vettünk egy darab kikötőt Orbán és sameszának, Mészárosnak, valamint az oligarcháiknak, hogy a jachtjukkal kényelmesen kiköthessenek!Mennyit nézünk még el???? Kit érdekelnek itt a kínlódó magyarok?

Forrás: MTI OS / BalraMagyar

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: