Döbbenetes és tragikus! – Újabb közel másfél millió magyart hagy a kormány az út szélén


Forrás: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az emberélet mit sem ér… Csökkentik a közkiadásokat, mert attól félnek, nem lesz mit ellopni. Orbán, Rogán, Matolcsy, Kósa, Varga, Szilárd és a többi tolvajnak nem számít más csak a pénz…

A Demokratikus Koalíció ötmilliárd forintot kért a költségvetésből a parlagfű elleni harcra, ám a kormány megtagadta ezt.

Annak ellenére szavazták le a javaslatot, hogy az elmúlt években megduplázódott az allergiások száma, már másfél millió magyar szenved évről-évre az időjárási változások miatt egyre jobban kitolódó parlagfű-szezonban.A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormányt ennyire hidegen hagyja a parlagfű elleni küzdelem. Nincsenek meghatározott célok a parlagfű elleni stratégiában, nincs együttműködés a környező országokkal, sem a civilekkel. A kormányhivataloknak kellene ellenőrizniük az irtást, de erre sincsenek megfelelő eszközeik, sem kellő számú ember.

Valójában a megfelelő orvosi segítség sem áll rendelkezésre ezen a szakterületen, és az állami vállalatoknál sincs erre forrás, hogy a saját területeiken megoldják a parlagfű mentesítést.

Ne csodálkozzon tehát az a kormány, amelyik sajnál ötmilliárd forintot arra költeni, hogy javítson az allergiások életminőségén, ha ezek az emberek minden tüsszentésnél a Fideszt fogják szidni.

– áll a Demokratikus Koalíció közleményében.

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK

A lényeg az, hogy 30 milliárdért vettünk egy darab kikötőt Orbán és sameszának, Mészárosnak, valamint az oligarcháiknak, hogy a jachtjukkal kényelmesen kiköthessenek!Mennyit nézünk még el???? Kit érdekelnek itt a kínlódó magyarok?
Forrás: MTI OS / BalraMagyar

 


 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük