Magyar zászló - Fotó: Reflektor blog
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az állam leállt, de a lopás az megy.  Ezerrel!
Orbán és tolvaj bandája, pereputtya sorban lopja el a magyar emberek jussát, s közben már egyre kevésbé szolgáltat az állam, hiszen az alacsony bérek miatt hatalmas létszámhiányok vannak.

1. Kevés a rendőr, mert kevés a fizetés. – Majd megfogja magát a betörő, vagy az erőszakos támadó?
2. Kevés az orvos, az ápoló, mert alacsonyak a bérek, nincs megbecsülés itthon az állami egészségügyben. – Majd megműti magát a beteg, vagy csendben elmegy?
3. Kevés a tanár, és az óvodapedagógus, mert arcpirítóan kicsi a fizetésük. – Majd az tanulhat csak, aki fizet érte, a többiek pedig kiváló rabszolgaképzőbe járhatnak?
4. Kevés a tűzoltó, mert szégyenteljesen keveset kapnak kézhez. – Majd tessenek otthon vizes vödröt tartani és vigyázni!?
5. Kevés az ügyintéző a kormányablakoknál, mert nincs megfelelő anyagi megbecsülés, illetve, aki nem menekült még el, azt kirúgták. – Majd pár hetes várólisták lesznek itt is, mint az egészségügyben?

Az állami működés szinte leállt. Nem látja el feladatait az állam és a képviselője, a kormány. Mire fizetünk akkor adókat, ha azt nem a köz érdekében használják fel, hanem ellopják.
Amit csinálnak, azt meg inkább ne tennék! Arany árban vettek metrót, de nem jó. Drága, de legalább rossz. Vágják a fákat az erdőkben, a városokban, ezzel is rontva a levegő minőségét és mikroklimatikus viszonyokat. A Balatont kivégzik, de előtte bekerítik. Maguknak!

Külföldről hoznak bizonytalan eredetű és összetételű szennyvíziszapot SZÁZEZER TONNA számra, kárt okozva ezzel a magyaroknak és Magyarországnak. lakhatási válság az ország számos pontján, Budapesten pedig lakhatási katasztrófa-helyzet. Bezzeg ők és az aljas tolvaj sleppjük a budai várba költözik pofátlanul olcsón “lopott” lakásokba. A józan eszét vesztett miniszterelnök pedig a királyi palota szomszédságába 10 milliárdokért.

A térség országaiban többet keresnek a munkások, mint magyar kollégáik, miközben kedvezőbbek az árak még Ausztriában is. A magyar nyugdíjasokat hülyének nézi a “magyar” kormány, hiszen csak fillérekkel emelik a nyugdíjakat és néha löknek valami aprót a 2,1 millió nyugellátásban részesülőnek. Sőt, lassan már a román nyugdíjasok is jobban élnek majd, mint a magyar társaik. Ezer év után nem csak a csehek, a lengyelek, a szlovákok, a horvátok, de lassan már a románok is előznek minket szinte mindenben.
Mondjatok egy területet, ami rendben van!!!

Tarlós, szegény azzal dicsekedett 9 év után, hogy “de hát elkészült az új Széll Kálmán (Moszkva) tér. Igen. Egy izzó beton teknő, ahogyan az egri Dobó tér, a Pesti József nádor tér, vagy a korábban gyönyörű Szalajka-völgy kapuja.
Beton, térkő, és stadion lett a kifosztott nemzet országa, miközben Orbán és tolvaj pereputtya külföldre hordja a magyarok pénzét.
Mondjatok bármit, ami rendben van!?!

Utak, tömegközlekedés, lakáshelyzet, oktatás, egészségügy, rendőrség, vasút, szociális ellátórendszer, idősek otthonának száma, nyugdíjemelés, nemzetközi megítélés???

Az állam nem működik, nem szolgáltat, nem megfelelő a színvonala, miközben a lopás az megy ezerrel.
MENNIÜK KELL!
Ősszel tegyük meg az első lépést és váltsuk le a Fideszeseket az önkormányzatokban!

Török Zsolt, MSZP

 

Fotómontázs: Török Zsolt

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: