Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A VII. kerületi Fidelitas nagy bejelentést tett, a szervezetttagságából 3 képviselőjelölt is elindul az őszi önkormányzati választásokon…
A három jelölt név szerint: Radics Béla, Vincze Emília és Virágh Előd. Vincze Emília nem más, mint Csintalan Sándor lánya.

“Az Fidesz Erzsébetváros? tegnap képviselőjelölteket állított‼️Nagy büszkeség számunkra, hogy az Erzsébetvárosi Fidelitas tagságábol 3️⃣képviselőjelölt kap lehetőséget az őszi önkormányzati választásokon, hogy megmérettesse magát a nemzeti-polgári oldal képviseletében. ????
Vincze Emília ?
Radics Béla ✅?
Virágh Előd ?
Megtisztelő számunkra, hogy Erzsébetvárosért és Hazánkért szállhatunk harcba a hetedik kerületben. ❤️??Köszönjük az Erzsébetvárosi Fidesz tagságnak , Dr. Bajkai István országgyűlési képviselőnek, Vattamány Zsolt polgármester úrnak és a kerületi Fidesz elnökségének valamint a Fidelitas szervezetének a bizalamat❗️??Hajrá Erzsébetvaros❗️ Hajrá Fidelitas‼️” – olvasható az Erzsébetvárosi Fidelitas közösségi oldalán.

Vincze Emíliáról tudni érdemes, hogy dolgozott a Pesti Srácok nevű durván Fidesz közeli szennylapnak, ahol például egy videójában arról áradozott milyen csodálatos a Fidesz, s milyen sokkal csökkentette a szegénységet Magyarországon…

 

Radics Béla, Vincze Emília és Virágh Előd – Fotó: Erzsébetvárosi Fidelitas FB oldala

Kellemetlen lehet Csintalannak lánya politikai nézetének ilyetén nyilvánosságra kerülése. Mert az otthoni neveltetési viszonyok és családi elköteleződések általában determinálódnak a szülők és a család politika iránti szocializálódásában. Mondjuk az is tény, hogy Csintalan volt felesége elvakult fideszes, a lánya az anyai hatás áldozata is lehet.

Forrás: BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: