Gyomorforgató! Orbánék időben “felkészülnek”, gyakorlatilag az évszázad választási csalása van készülőben!


Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc - Fotó: FB
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 856

Az év egyik legnagyobb bejelentése….

Mészáros Lőrinc cége megveszi a T-Systems-et. Azt a céget, amelyik a választások informatikai rendszerének biztonságáért felel. Ezek után tényleg nagyon biztonságos lesz az összes választás…

Persze, mielőtt megkérdezné valaki, hogy akkor mégis, miért van értelme elindulni a választáson, ha nem tudjuk a végeredményt igazolni, azt mondom, hogy meg vagyok győződve arról, hogy az ellenzék van többségben, és ha külön-külön nem is, de közös erővel le tudjuk váltani a Fideszt; illetve, ha minden körzetbe tudunk küldeni legalább 2 szavazatszámlálót, akkor semmilyen informatikai csalás nem történhet.



Ehhez csak az kell, hogy legyen elég szavazatszámlálónk: jelentkezzen tehát Ön is, mert Önön is múlik a választás tisztasága! – írja Lukoczki Károly, az MSZP XVII. kerületi szervezetének jelenleg elnöke, kongresszusi küldöttje.

 

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc – Fotó: FB

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 856
  • 856
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük