Friss! – Megkapta Brüsszelben a kegyelemdöfést a Fidesz


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hatalmas kegyelemdöfést vitt be Brüsszel a Fidesznek…

Első siker! Ma az emberi jogokkal, demokráciával foglalkozó bizottság ülésén vagyok az EP-ben. A szakbizottság nem szavazta meg a bizottság alelnökének a fideszes Hidvégi Balázst.

A Bizottság elnökét és többi alelnökét rendben megválasztották, de a fideszes politikus kapcsán a szavazás elhalasztását kérték. Jól érezte a Néppárti frakció, hogy nem lenne meg a többség Hidvégi mellett.Európában látják: az európai alapjogok védelmét nem lehet rábízni arra, aki évek óta lábbal tapossa azokat. Kis győzelem, de győzelem ez a demokratikus Magyarországnak is! – jelentette Dobrev Klára a közösségi oldalán.

 

Dobrev Klára, EP képviselő – Fotó: Dobrev Klára FB oldala

Köszönjük a jó hírt képviselő asszony. Reméljük a továbbiakban is hasonló jókról számol be nekünk.

Üröm az örömben: Deutsch Tamást megszavazták a pénzek felhasználást ellenőrző szakbizottság egyik alelnökévé, és ez a legfontosabb poszt nekik, hisz nekik lesz a feladatuk az EU-s pénzek követése, és többek között a Tiborcz és az Orbán családok gyarapodásának vizsgálata…
BalraMagyar

 


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük