Európa pöcegödrét csinálják a Fideszesek? – Nekik nem számít se haza, se nemzet, csak a baksis, a pénz…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mikor mondják, szinte el sem hiszi az ember…

De sajnos igaz. Ott voltunk, láttuk, hallottuk. SŐT ÉREZTÜK!
Sok százezer tonna külföldi szennyvíziszap kerül Fideszközeli cégek közreműködésével Magyarország területére. Hatalmas üzlet lehet ez, de közben ki tudja, hogy milyen károkat okoznak lakóövezetektől pár száz méterre, vagy a kenyeret jelentő búzatábla mellett 4-5 méterre.

Akik azt mondták, hogy nekik “Magyarország az első!”, azok nagyot hazudtak. Nekik nem számít se haza, se nemzet, csak a baksis, a pénz.
Néhány percenként érkeznek szlovén és horvát rendszámú kamionok most Székesfehérvárra, máskor Pápa környékére, és a Fideszes tervek szerint Egerszólát-Egerszalók közé. – írja Török Zsolt szocialista politikus. 


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük