Friss: Hatalmas tűz van Budapesten


20. kerületi AUTÓSOK - Balesetek, Infók facebook csoport
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyenlőre még nem tudni az okát.

Mintegy 20 perccel ezelőtt került fel az első kép a Budapesti Autósok XX. kerületi csoportjába, ahol jól látható, hogy több kilométeres messzeségben látható annak a tűznek a füstje, aminek egyenlőre még ismeretlen a forrása.Annyi bizonyos, hogy a Nagykőrösi út- Határ út közelében a 3-as villamos mellett húzódó erdőben csaptak fel a lángok, legalábbis az eddig nyilvánosságra került fényképek tanulságai szerint.

A tűzoltók a környező kerületekből már a helyszínen vannak nagy erőkkel, mindenesetre tény, hogy több kilométernyire érződik a füstszag és látszanak a tűz nyomai:

Fotó: 20. kerületi AUTÓSOK – Balesetek, Infók facebook csoport

 

Fotó: 20. kerületi AUTÓSOK – Balesetek, Infók facebook csoport

Eddig csupán meg meg nem erősített információink vannak az esetről, de könnyen lehet, hogy a 3-as villamos melletti erdősáv gyulladt ki. Egyes helyi lakosok szerint a  “A Határ útnál ég a szemét,meg csomó gumi! a 3-as villamos mentén.”

Jól példázza a tűz nagyságát, hogy a közeli József Attila lakótelepről valamint Pesterzsébetről is látni azt.
Amennyiben a tűzről pontosabb információink lesznek természetesen azonnal frissítjük cikkünket.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük