Orbánon röhögnek: Mint Rottenbiller – Így bukik el Orbán Brüsszelben


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1K

Mint Rottenbiller. Így bukik el Orbán Brüsszelben.

A DK közleménye szerint: Nem kellett neki Weber, nem volt jó Timmermans. Nyilván bevandorláspárti sorosista jelöltek voltak. Akkor most megkapta. És megvertségében és gyávaságában még meg is szavazta.Mostani tudásunk szerint Ursula von der Leyen lesz az Európai Bizottság elnöke. Ő az egyik legelkötelezettebb politikusa az Európai Egyesült Államok ügyének. Ahogy nyilatkozta, nem akarja, hogy gyermekei a nemzetek foglyai legyenek.

Máskülönben, hogy a magyar kormányfőnek még könnyebb legyen őt támogatnia, kiáll az azonos neműek házassága mellett. Aztán meg nem hajlandó egyenlőségjelet tenni a menekültkérdés és a terrorizmus közé.

Molnár Csaba a DK európai politikusa úgy nyilatkozott: Miként Gyurcsány Ferenc, ő is menekülteket fogadott be saját hazába a legválságosabb napokban. Ő lehet az új bizottsági elnök, akit Orbán ma megszavazott. A legliberálisabb és legbaloldalibb kereszténydemokratára adta szavazatát.

Nesze neked, Orbán Viktor. És persze ne tévedjünk, jó képet fog vágni teljes politikai vereségéhez.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1K
  • 1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük