Orbán évértékelője, 2019., február 10. - Fotó: Kisalföld
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A betegek biztonságos ellátását veszélyeztetik Veszprém megyében azzal, hogy a megyei kormányhivatalhoz tartozó egészségügyi labort egyszerűen bezárták. – írja az MSZP.

Úgy tűnik, hogy a Fidesz újabb szintet ért el azzal az ámokfutással, amit a kormányhivataloknál művel, hiszen most már emberéleteket veszélyeztet.

Legyen világos: már nem arról van szó, hogy rövidített nyitvatartást vezettek be a kirúgások és a felmondások miatt egy megyei hivatalnál, hanem arról, hogy egyszerűen megszüntettek egy állami szolgáltatást, amelyen a betegek élete múlhat.

Már így is 24 ezer gyógyítható beteg hal meg amiatt, mert nem kap időben megfelelő ellátását, és most úgy tűnik, hogy a Fidesz mindent megtesz azért, hogy még magasabb legyen ez a szám.

Mennyi elkerülhető halálesetnek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy az Orbán-kormánynál ne a stadionok és a hirdetések legyenek az első helyen, hanem az egészségügy?

Orbánnak és Káslernek azonnal lépnie kell a betegek biztonsága érdekében, és magyarázatot kell adniuk arra, hogy miért történhetett meg ez az eset Veszprém megyében.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: