Katasztrófa előtt a kormány: szétesőben a közigazgatás – már emberéletekbe kerülhet a kormány tehetetlensége


Orbán évértékelője, 2019., február 10. - Fotó: Kisalföld
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A betegek biztonságos ellátását veszélyeztetik Veszprém megyében azzal, hogy a megyei kormányhivatalhoz tartozó egészségügyi labort egyszerűen bezárták. – írja az MSZP.

Úgy tűnik, hogy a Fidesz újabb szintet ért el azzal az ámokfutással, amit a kormányhivataloknál művel, hiszen most már emberéleteket veszélyeztet.

Legyen világos: már nem arról van szó, hogy rövidített nyitvatartást vezettek be a kirúgások és a felmondások miatt egy megyei hivatalnál, hanem arról, hogy egyszerűen megszüntettek egy állami szolgáltatást, amelyen a betegek élete múlhat.Már így is 24 ezer gyógyítható beteg hal meg amiatt, mert nem kap időben megfelelő ellátását, és most úgy tűnik, hogy a Fidesz mindent megtesz azért, hogy még magasabb legyen ez a szám.

Mennyi elkerülhető halálesetnek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy az Orbán-kormánynál ne a stadionok és a hirdetések legyenek az első helyen, hanem az egészségügy?

Orbánnak és Káslernek azonnal lépnie kell a betegek biztonsága érdekében, és magyarázatot kell adniuk arra, hogy miért történhetett meg ez az eset Veszprém megyében.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük