Gyurcsánynak kellett közbelépnie – majdnem mindent tönkretett a renitens DK szervezet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hatalmas katasztrófa készült, azonban Gyurcsány Ferenc személyesen lépett közbe és oldotta meg a problémát.

Gyurcsány Ferencnek kellett közbelépnie a szegedi ügyek kapcsán ugyanis, mint kiderült: a szegedi DK nem akart beállni Botka László sikerpolgármester mögé. Az ok pedig ugyanaz, mint mindenhol, ahol felmondták a korábbi megállapodást: az EP választási sikere a DK-nak.Könnyen előfordulhatott volna tehát, hogy a helyi DK egy két plusz székért átadta volna az ellenzéki Szegedet a Fidesznek azzal, hogy saját embert indít Botka László ellen.

Nem véletlen, hogy hatalmas felháborodást keltett mindez az ellenzéki oldalon

Gyurcsány Ferencnek kellett közbelépnie, hogy megakadályozza a katasztrófát. A DK számolt be róla, hogy:

Az elmúlt napon Gyurcsány Ferenc többször is egyeztetett Botka László polgármester úrral és a DK szegedi szervezetének vezetőjével. A megbeszélések célja az volt, hogy kialakuljon az együttműködés, teljes ellenzéki egység sorakozzon fel a Fidesszel szemben, egyúttal biztosítva az arányos és méltányos részvételt a közös ellenzéki listán és az egyéni körzetekben is.

A DK elnökének közvetítése sikerrel zárult. A mindkét fél által elfogadott megállapodás alapján a Demokratikus Koalíció támogatja Botka László polgármester újraválasztását, részt veszünk a közös ellenzéki listán és egyéni jelöltek indításában is.

A kölcsönös kompromisszumot a felek elfogadták, a vita lezárult. Valamennyi résztvevő a Fidesz legyőzését tekinti feladatának.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük